Fibra za djecu!

Kad smo 2019. pokrenuli Niku, našu podetiketu posvećenu dječjim stripovima, svakako nismo očekivali da će to pobuditi toliki interes kod naše publike. Fibra je u startu bila orijentirana na ozbiljne, teške teme za odrasle čitatelje i nije imala puno doticaja s najmlađim čitateljima, ali ipak bismo povremeno objavili nešto za klince što nam se učinilo zgodno i fora, ali to je nekako sve ostalo nezapaženo. Očito smo tek s pokretanjem Nike postali prepoznati kao izdavačka kuća s dječjim odjelom, pa su nam, nakon što se Hilda razgrabila, počeli pristizati brojni upiti o tome kad će Hilda ponovo biti dostupna, kao i o tome što bismo još mogli preporučiti od naših naslova za najmlađi uzrast. Stoga, kako ne bismo stalno ponavljali iste stvari, slijedi kratki vodič s izborom naših naslova za djecu!

Nika za sada ugošćuje dvije junakinje: Hildu i Višnju. Hilda ima šest priča i svih šest smo objavili, dok Višnja ima pet.Nakon Hilde i Višnje, stigla nam je i preslatka i prezabavna Lou!


Ali to nije sve! Upravo su nam stigli i Spektakularci!!!

Paralelno radimo i na nekim novim naslovima za Niku, ali o tome više kad za to bude vrijeme! U međuvremenu vam preporučamo sljedeće naslove:

Calvin i Hobbes, bezvremenski klasik za sve uzraste u briljantnom prijevodu Darka Macana. Fibra je objavila svih 11 knjiga koje čine kompletnu kolekciju..

Veliki zli lisac također već sada spada u bezvremenske klasike iako je riječ o recentnom izdanju, nikako to nemojte propustiti!

Nesavladimir je genijalan strip za klince i odrasle, zabavan, pametan i zaista jedinstven. Topla, najtoplija preporuka!Gluhe laste su pak domaći klasik Štefa Bartolića koji poznaju generacije čitatelja Modre Laste.A kad smo kod Modre Laste, onda je tu i Borovnica, omiljena junakinja iz pera i kista Darka Macana.Čovjek-planina je nježna i dirljiva, prekrasno ilustrirana priča, koja vas neće ostaviti ravnodušnima!Preporučili bismo i Love, predivno nacrtan nijemi strip o životinjskom svijetu!Moja mama je u Americi, upoznala je Buffalo Billa, dirljiva priča o odrastanju...I za kraj, nekoliko uzbudljivih avantura za nešto starije klince: serijal Sami ...

... i dvije prekrasno naslikane pustolovine u stilu Julesa Vernea: Djeca kapetana Granta te Zvjezdani dvorac!Uživajte u dobrim dječjim stripovima,
Vaša Fibra

Na vrh