Fibrin virtualni Interliber

Poštovani ljubitelji stripa,

Fibra ni ove godine neće biti prisutna na Interliberu, koji bi se trebao održati od 9. do 14. 11. 2021. Smatramo da se u ovim pandemijskim okolnostima sajam uopće ne bi trebao održati, ali u svakom slučaju, ako se i održi, Fibra neće biti prisutna. S obzirom na to da je Fibri Interliber u principu vrhunac godine, vrijeme kad izdamo najviše novih naslova, vrijeme kad imamo najbolje popuste i kad dijelimo poklone, odlučili smo zato umjesto fizičkog Interlibera ponovno održati ovaj, virtualni, na našem web-shopu. Tako ćete na www.fibra.hr od 9. do 29. 11. moći kupiti sve naše naslove uz poseban popust od 25 %, pa čak i do 80 %.

Odlučili smo se na popust od 25 % jer inače na Interliberu imamo dodatnih 5 ili 10 % popusta na kupovinu 10, 20 ili više izdanja. Budući da zbog tehničkih razloga taj inkrementalni količinski popust nismo mogli implementirati na web-shopu, odlučili smo se za tu „sredinu“ od 25 % popusta za sve. Unaprijed hvala na razumijevanju!

MAJICE:

I ove smo godine, sada je to već postala tradicija, pripremili lijepe poklone za naše kupce – svaki kupac koji kupi stripove u iznosu većem od 500 kuna na poklon dobiva jednu od ovih pet majica:


Za kupovinu u iznosu većem od 1000 kuna na poklon idu dvije majice, za 1500 kuna tri majice, za 2000 kuna četiri majice i, konačno, za kupovinu od preko 2500 kuna dobivate na poklon svih pet ovogodišnjih majica. Nije moguće dobiti više od pet majica prilikom jedne kupovine, bez obzira na iznos. Količine su ograničene, majice dijelimo sve do isteka zaliha!

Nadamo se da ćete u našem katalogu pronaći nešto za sebe i unaprijed se zahvaljujemo na kupovini i podršci u ovim čudnim vremenima!
Fibra

Na vrh