Noć knjige 2024.

Noć knjige je manifestacija pokrenuta 2012. godine, kako bi se, bez zatvaranja očiju pred često nelijepom svakodnevicom, barem na jedan dan govorilo o čaroliji stvaranja i radosti čitanja knjiga. Cilj projekta je kroz jedinstvenu manifestaciju potaknuti kulturu čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturnog dosega te dati poticaj razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu. Povod za to pružaju nam Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja) i Dan hrvatske knjige (22. travnja).

Ove godine se kao dio programa Noć knjige u Godini čitanja organizira i akcija Knjiga svima i svuda i to u terminu od 21. travnja. do 1. svibnja. Tako ćete u tih deset dana moći kupiti Fibrine naslove uz popust od najmanje 20% na Fibrinom webshopu, ali i svim većim knjižarama širom Hrvatske!

U slučaju da se odlučite na kupovinu na našem webshopu, imamo važnu obavijest vezanu za kartično plaćanje. Imamo tehničkih problema s RBA sustavom za kartično plaćanje, pa vas nakon izvršene uplate karticom na RBA stranicama njihov sustav ne vrati natrag na naš webshop i mi stoga ne dobijemo automatski obavijest o plaćanju. Samim time, vi ćete vidjeti da je vaša narudžba kod nas evidentirana kao neplaćena, iako ste je upravo platili. No, bez brige, mi ćemo tu uplatu naknadno vidjeti i provesti, tako da će sve biti u redu. Radimo na tome da se problem riješi, ali do tada vas molimo za malo strpljenja i razumijevanja.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe i da ćete uživati čitajući naša izdanja!

Vaša Fibra

Na vrh